Siirry sisältöön

Vantaalainen MariMatic Oy on kehittänyt alipainesiirtojärjestelmiä vuodesta 1983. Yhtiö on toimittanut jätejärjestelmiä, putkijätejärjestelmiä ja laivojen jätejärjestelmiä eri teollisuuden aloille yli 40 maassa. Yhtiön kehittämä MetroTaifun-järjestelmä on käytössä laajasti maailmalla. Muun muassa maailman suurin jätejärjestelmä Mekassa, al-Masjid al-Ḥarām -moskeijassa, on MariMaticin toimittama.

MetroTaifun-järjestelmä perustuu pienikokoiseen, korroosiovapaaseen putkiverkostoon, jonka energiansäästö on jopa 70 prosenttia vastaaviin ratkaisuihin verrattuna. Järjestelmää hyödynnetään muun muassa jätteiden keräämisessä. MariMaticin järjestelmässä jätteet kerätään jakeittain keräyspisteissä ja kuljetetaan automaattisesti alipaineella maanalaista putkistoa pitkin jätelajeittain koonta-asemalle. Järjestelmä minimoi jäteautoliikennettä sekä haju- ja meluhaittoja.

MariMatic on ollut Dobermanin asiakkaana vuodesta 2007 lähtien. MariMatic tekee paljon tuotekehitystä itse, ja IT-asiat halutaan pitää oman katon alla ilman pilvipalveluita. MariMaticilla onkin käytössään yrityksen kokoon nähden varsin mittava IT-järjestelmä.

MariMatic on monikansallinen yritys, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa. Meillä Dobermanilla onkin kyky ja resurssit huippulaadukkaaseen etätyöskentelyyn.

Tuotamme aina laadukkaat IT-palvelut myös etänä!

Palaa takaisin